Posodobljena ponudba ugodnih počitniških kapacitet za člane SDRES

O NAŠI PONUDBI

Spoštovane članice in člani SDRES. Sledili smo vašim pobudam in za vas v mesecu juniju pričeli pripravljati ponudbe različnih počitniških kapacitet. V prvo ponudbo smo vključili 14 kapacitet na morju, toplicah in v Bovcu. Kot smo napovedali, naše ponudbe najmanj enkrat mesečno osvežujemo. V jeseni načrtujemo bistveno razširiti ponudbo kapacitet in vam še dodatno približati možnosti ugodnega letovanja. Izjemno pozitiven odziv dokazuje, da ste tovrstne storitve pri nas pogrešali. Ne glede na to, cilji in prioritete SDRES ostajajo sindikalni boj za boljše pogoje dela, visok nivo pravne varnosti in nudenje podpore članom sindikata.

NOVO V PONUDBI

V ponudbo smo dodali nov objekt v priljubljenih Termah Čatež. Apartma razpolaga z ležišči za 9 oseb, v ceno najema je vključenih kar 6 kopalnih kart.

REZERVACIJE

Postopek rezervacije počitniškega objekta je preprost. Na naš e-poštni naslov ugodnosti@sdres.si pošljete vaše podatke, objekt in prost termin, v katerem želite letovati in ga najdete pri opisih objektov. V najkrajšem možnem času bomo preverili razpoložljivost in vam poslali prijavnico. Ob rezervaciji obvezno navedite, da ste član SDRES, sicer rezervacije žal ne bomo mogli potrditi.

S spoštovanjem,
SDRES

OGLED PONUDBE